tisdag 15 januari 2013

2013 Rootsis

No nii, tagasi Rootsis.
12ndal jõudsime Prantsusmaalt, kus käisime lund otsimas ja lühidalt öeldes oli reis lahe välja arvatud mõned vigastused, nagu nihestused, põrutused, ajuvigastused jne. Ei tegelikult, see üks ajuvigastus ei olnud eriti lahe, aga nüüdseks tundub et kõik on ok ja jäädavaid kahjustusi ei tundu olevat.
Minuga see reis ei juhtunud midagi: luud, kondid on terved, midagi ära ei kaodanud ning tuju  on rõõmus.

Mis mind siin Rootsis nüüd siis ees ootab? Põhimõtteliselt tunde mul enam ei ole ja nüüd peaksin ainult lõputööd kirjutama, aga enne seda pean kaks raportit ära lõpetama ning arvatavasti veebruarist hakkan täisajaga lõputööd kirjutama. Lõputöö tuleb Tallinna tasuta ühistranspordi kohta, mida see töö täpselt sisaldama hakkab, ei tea veel. Ausalt öeldes on see lõputöö kirjutamine siin üks suur väljakutse, sest ma ei ole kunagi enne midagi nii teaduslikku kirjutanud ja nii nagu siin kuulda on, siis inimesed kirjutavad lõputöid siin ikka 4 kuni 6 kuud, iga tööpäev 8 tundi :(
Teine eesmärk sellel semestril on rootsi keel lõpuks ära õppida, seda hakkab mul nüüd olema kolm korda nädalas ehk saab siis lõpuks selgeks ka.

Pildiseeria Prantsusmaa reisist:
Esimene peatus Genfis paberlennukite alla



Kuradid


JB

Siuke naljakas auk kivi sees

Fredriku vend Arvid


Arvid, Fredrik ja Tito


Meie chillimas

Pidu sai ka ikka :)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar